06 – 53 35 41 35 info@bouwbedrijftammes.nl

Wat we doen

Loghuis bouwen

Een loghuis laten bouwen

Bent u op zoek naar een unieke en duurzame woning die de charme van de natuur combineert met modern comfort? Overweeg dan om een loghuis te laten bouwen. Bij Natuurlijk Duurzaam Bouwen begrijpen we de tijdloze aantrekkingskracht van loghuizen en bieden we u een goede beleving in het ambacht van logbouw.

Waarom kiezen voor een loghuis?

Loghuizen zijn meer dan alleen woningen; ze zijn een uiting van een levensstijl die natuur, gezelligheid en duurzaamheid omarmt. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen in Nederland kiezen voor het laten bouwen van een loghuis:

 • Natuurlijke schoonheid: Loghuizen stralen warmte en karakter uit, met hun kenmerkende houten esthetiek die na verloop van tijd alleen maar mooier wordt.
 • Duurzaamheid: Hout, als hernieuwbare grondstof, maakt loghuizen tot een milieuvriendelijke keuze. Ze bieden uitstekende isolatie, waardoor energie-efficiëntie wordt bevorderd.
 • Gezelligheid: Het creëren van een gezellige sfeer is moeiteloos in een loghuis. De natuurlijke materialen dragen bij aan een warme en uitnodigende leefomgeving.

Onze expertise in loghuis bouwen

Bij Natuurlijk Duurzaam Bouwen hebben we een rijke ervaring in het bouwen van loghuizen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. Onze toegewijde vakmensen combineert traditionele methoden met moderne technologieën om loghuizen te creëren die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

Het bouwproces van uw loghuis

Wij begrijpen dat het bouwen van een loghuis een opwindend avontuur is, en we streven ernaar dit proces naadloos en plezierig te maken. Hier is een overzicht van ons bouwproces:

 1. Ontwerp: Samen met u bekijken we welk loghuis ontwerp bij uw past. Of u nu kiest voor een traditioneel ontwerp of een eigentijdse twist, wij passen het aan naar uw wensen en behoeften.
 2. Materialen: Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige houtsoorten en materialen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Samen selecteren we het hout dat het beste past bij uw smaak en budget.
 3. Bouwvoorbereiding: Wij bereiden het terrein voor op de bouw van uw loghuis. We streven naar efficiëntie en transparantie gedurende het hele proces.
 4. Ambachtelijke bouw: Onze bekwame vakmensen brengen het ontwerp tot leven met aandacht voor detail en vakmanschap. Elk loghuis wordt met liefde gebouwd, met respect voor de traditie van logbouw.
 5. Afwerking en inspectie: Na de bouwfase volgt de afwerking, waarbij we ervoor zorgen dat uw loghuis niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een grondige inspectie garandeert duurzaamheid op lange termijn.

Waarom kiezen voor Natuurlijk Duurzaam Bouwen

Waarom zou u voor ons kiezen voor het bouwen van uw loghuis in Nederland? Hier zijn enkele onderscheidende kenmerken die ons bouwbedrijf uniek maken:

 • Ervaring: Met jarenlange ervaring hebben we een indrukwekkend portfolio opgebouwd van tevreden klanten en succesvolle loghuisprojecten.
 • Maatwerk: Elk loghuis dat we bouwen is een uniek meesterwerk, afgestemd op de specifieke behoeften en smaak van onze klanten.
 • Kwaliteit: We gebruiken alleen de beste materialen en volgen strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat uw loghuis de tand des tijds doorstaat.
 • Duurzaamheid: Wij streven ernaar om loghuizen te bouwen die niet alleen aan de hedendaagse normen voldoen, maar ook een duurzame erfenis vormen voor toekomstige generaties.

Neem contact met ons op voor uw droom loghuis

Bij Natuurlijk Duurzaam Bouwen begrijpen we dat het bouwen van een loghuis een belangrijke beslissing is. Wij staan klaar om u door het hele proces te begeleiden en uw droom loghuis werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de magie van loghuis wonen in Nederland.

Duurzaam bouwen