Close

EIGEN ONTWERP

Een houten woning bouwen naar eigen ontwerp wordt makkelijk met Natuurlijk Duurzaam Bouwen. We ontwerpen uw droomhuis samen met u. Verder kunt u in elke fase van het ontwerp- en bouwtraject een beroep op ons doen voor advies. We staan u ook bij wanneer u ervoor kiest uw huis gedeeltelijk zelf te bouwen.

Persoonlijk ontworpen houten huis

Onze ontwerpfilosofie draait om comfortabel en energie neutraal wonen, met een focus op duurzaam bouwen en maatwerk. Afhankelijk van uw voorkeur passen we uw bestaande ontwerp aan, of ontwerpen we vanaf het begin samen met u om uw unieke droomwoning te ontwerpen.

Een houten woning is een bewuste keuze. De vorm waarin uw huis gebouwd wordt, maakt een belangrijk deel uit van deze afweging. Een door Natuurlijk Duurzaam Bouwen op maat ontworpen houten woning zegt iets over uzelf. Uw persoonlijke wensen vindt u terug aan de binnen- en buitenzijde van de woning. De woning moet passen bij u als uiteindelijke bewoner, maar ook bij de locatie en de positionering op het kavel. Bekijk ons portfolio om de diversiteit aan mogelijkheden en detaillering te ontdekken.
Energiebesparend ontworpen

Tijdens het ontwerpproces krijgt u ook advies over energie beperkende mogelijkheden en toepassing van andere duurzame materialen. We maken deze maatregelen integraal onderdeel van het ontwerp. Primair proberen we energie te besparen door natuurlijk te isoleren en pas daarna kijken we naar het toepassen van aanvullende energiezuinige installaties.


Eigen ontwerp met hoog wooncomfort

De kennis en kunde op het gebied van schuurwoningen, loftwoningen en bungalows is continu in ontwikkeling. Natuurlijk Duurzaam Bouwen volgt ontwikkelingen op het gebied van prefab houten woningbouw in binnen- en buitenland met grote belangstelling. Wij combineren duurzame materialen met de modernste woningbouwoplossingen en installatietechnieken. Uw houten woning – van authentiek tot modern – is daardoor snel te bouwen en voorzien van ieder modern wooncomfort.
Wij denken in hout

Grote moderne raampartijen tussen de balken en kolommen zijn makkelijk toe te passen in het paal- en balksysteem. Zo ontstaat een unieke karakteristieke houten woning, eigenzinnig en met uitstraling.

Onze medewerkers houden van hout en denken in houtconstructies en -oplossingen. Uw wensen rondom detaillering, afwerking en installaties worden door hen op kundige wijze in het onderwerp ingepast. Samen met u geven we invulling aan het ontwerp van de woning, gebaseerd op een basismodel of geheel nieuw ontworpen. Natuurlijk Duurzaam Bouwen realiseert zo een woning die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften, uw houten droomhuis!

Prefab onderdelen, dus snelle montage

Alle constructie-onderdelen van onze woningen komen voorbewerkt aan op de bouwplaats. Het casco kan daar in enkele weken gemonteerd worden, waardoor de bouwtijd kort is. 

De toegepast constructiedelen produceren we geheel op maat in Finland en worden prefab op de bouwplaats efficiënt en snel gemonteerd. Ook de sporen van de kap leveren we compleet prefab aan. De bouwtijd van het casco beperkt zich in het algemeen tot 2 à 3 weken, wanneer er al een fundering ligt. De buitenwanden met isolatie leveren we prefab aan en bestaan uit stijl – en regelwerk, hennep isolatie en zijn dampopen opgebouwd. Deze plaatsen we tussen de palen en balken, evenals de grote glaspartijen.
Een Houten woning bezoeken

Je kunt er van alles over lezen, maar pas als je een houten woning bezoekt, voel, zie en ervaar je alle voordelen pas echt! Uiteraard kun je in alle rust rond kijken en is er de mogelijkheid om de eigenaar vragen te stellen. Dus vraag nu geheel vrijblijvend en gratis een bezichtiging aan!

Ja, ik wil graag een houten woning bezoeken

ONZE WONINGEN

  • All Items
  • Woningen

Log Home 100

Woningen

Log Home 80

Woningen

Log Home 149

Woningen

Log Home 164

Woningen

Log Home 173

Woningen

Log Home 175

Woningen

Log Home 206

Woningen

Logg Home 227

Woningen